COOKIES

Një cookie është një skedar i vogël që mund të vendoset në pajisjen tuaj me qëllim që t’ju njohim më tepër dhe t’ju kujtojmë në herët e tjera që do të vizitoni faqjen tonë. Ajo dërgohet në shfletuesin tuaj dhe ruhet në hard diskun e kompjuterit ose në tablet ose në pajisjet e tjera të lëvizshme dhe mund te hiqet ne çdo moment. Qëllimi kryesor i përdorimit të cookie është funsionaliteti sa më efektiv i faqjes tonë. Kur vizitoni faqen tone tfl.al ne mund të mbledhim informacion nga ju automatikisht përmes cookies. Këto informacione përdoren për t’ju njohur juve dhe për të kujtuar preferencat ose kërkimet tuaja kur ktheheni në faqen tonë, në mënyrë që t’ju mundësojmë një eksperiencë më të personalizuar. Cookie na ndihmojnë të kuptojmë më mirë vizitorët tanë dhe llojin e përdoruesve në mënyrë që të përmirësojmë faqen tonë të internetit duke ju dhënë një eksperiencë më të mirë lundrimi.