Home 2

Sherbimet Tona

Financim Fature

Menaxhim i Llogarive të Arkëtushme

Faktoringu Anasjelltë

Forfaiting & Letters Of Credit

TE REJAT ME TE FUNDIT

Raporti Vjetor 2018

Viti 2018 Viti 2018 u karakterizua si një vit i vështire për ekonominë ashtu...

Raporti Vjetor 2017

Viti 2017 Viti 2017 u karakterizua si një vit i vështire për ekonominë ashtu...

CRYPTOCURRENCY PRICES

Symbol Name USD Change 24h Change 7d
BTC Bitcoin 11,703 8.63 % 2.9 %
ETH Ethereum 1,109 12.51 % 8.18 %
XRP Ripple 1.375 -2.14 % -0.79 %
LTC Litecoin 185.8 4.89 % -1.31 %
XMR Monero 328.8 -5.98 % 1.15 %

Si mund t'ju ndihmojme?

Perse Tirana Factoring & Lease?

  • Komision Factoringu kompetitiv

  • Norma Interesi konkuruese

  • Jo komisione të fshehura

Perse Tirana Factoring & Lease?

  • Shërbim i shpejtë

  • Suport i vazhdueshëm

  • Aplikim Online

Avantazhet e Faktoringut

  • Aprovim dhe lëvrimi i fondeve i shpejtë 

  • Pa kolateral shtesë 

  • Përshtatje maksimale e nevojave për likuiditet

Skuadra Jone