Element dinamik për rritjen e TFL-së

Ne konsiderojmë burimet njerëzore si një faktor të rëndësishëm për rritjen e biznesit tonë dhe për këtë arsye ne investojme sistematikisht në selektimin, trajnimin, vlerësimin, qëndrueshmërine dhe zhvillimin e punonjësve.

 
 

Pozicione te lira Pune!

Për të aplikuar për pozicionin e punës së dëshiruar ju lutem plotësoni Kontakt Formën më poshtë, do tju kontaktojmë sa më parë të jetë e mundur.

 
 
Financier/e
Social Media Manager
Specialist Risku
Aplikimet pranohen deri në datë 28/04/2024